Termékeink

Fűnyíró gépek

Az Agrimotor elektromos fűnyíró gépei,  a cég saját gyártású indukciós motorjaival készülnek. Ezek a strapabíró, hosszú élettartamú motorok jól viselik a szélsőséges körülményeket is.
Mivel a fűnyírók csaknem minden alkatrésze a saját üzemünkben készül, ezért a gyártásban nagyon rugalmasak tudunk lenni.  Az opcionálisan választható részek kombinálásával, egyedi modellek kialakítására is van lehetőség. Változtatható részek típustól függően: szín, motor teljesítmény, kerék, motorfedél, tolórúd, kapcsoló.  Európai Uniós gyártóként rövid határidővel tudunk szállítani Európa minden országába.

Permetező gépek

Az Agrimotor permetezőgép szortimentje, részben saját gyártású, részben import termékekből áll.
A választékban minden permetezési feladat elvégzésére találunk gépeket, a kézi működtetésű háti géptől az akkumulátoros és benzines gépeken át egészen a speciális talicskás, vagy telepítős permetezőkig. Mindegyik gépünkhöz kínálunk különböző hosszabbító szárakat, hogy a magas növények permetezése is megoldott legyen.
Az un. talicskás permetezőgépek nagyobb méretű házi kertek, különböző hajtató berendezések (fóliasátor, üvegház), növényvédelmi munkáiban lehetnek hasznos segítőtársak.  Jól használhatók ezeken kívül állattartó telepek fertőtlenítési munkáira is. A felhasználástól függően választható benzin, illetve elektromos kivitel is.
A motoros permetező egységek a permetlé tartályon kívül a permetező gépek minden egységét tartalmazzák. Olyan területekre (kisebb gyümölcsösök, nagyobb szőlő ültetvények, faiskolák) javasoljuk ahol a háti permetezők kapacitása már nem elég.  Igény szerinti nagyságú tartállyal és esetleg szóró kerettel összeépítve, pótkocsira szerelve viszonylag nagy területet kezelhetünk velük.  Mindkét típus két nyomóoldali kivezetéssel rendelkezik. A szivattyúk hosszú élettartamát az olajban futó hajtómű részek és a hengerenkénti zsírzás lehetősége biztosítja.
A nyomásos porlasztású gépeinkhez (3WZ25, TPE,TPB, PSE, PSB) félprofesszionális szórópisztolyokat kínálunk sárgaréz szórófejjel és kerámia fúvókákkal.

Betonkeverő gépek

Az Agrimotor betonkeverő gépei  2010 óta az ALTRAD csoporton keresztül rendelhetőek.
A keverők erős (800-1000 W) motorokkal, öntvény fogaskoszorúval ill. kúpfogaskerékkel készülnek.
A hajtásház és a meghajtó villanymotor is Agrimotor gyártmány.

Rotációs kapák

A rotációs kapáink azonos alvázon, különböző gyártók motorjaival készülnek. Választható motorok; a Loncin, a Briggs és a Honda bizonyos modelljei.  A kisebb teljesítményű motorokkal szerelt kapák 4, a nagyobbak 6 kapataggal készülnek.  A megfelelő erőátvitelt egy kúpos kuplung szerkezet és a bronz csiga- ill. fogaskerékkel szerelt hajtómű  biztosítja.  A kapák tolórúdja vízszintesen és függőlegesen is állítható.