Rólunk

Katalógus letöltése

  Az 1996-ban alapított Agrimotor Kft. 2004 óta van a jelenlegi tulajdonosok birtokában. A cég fennállása alatt több jelentős változás is bekövetkezett, melyek során a jelenlegi állapot kialakult. Ma az Agrimotor Kft. két gyártó üzemmel rendelkezik a Kelet-Magyarországon fekvő Fehérgyarmaton. Ezekben az üzemekben készülnek a termékeink, a betonkeverő gépek, rotációs kapák, permetező gépek, a fűnyíró gépek és az elektromotorok.
  Véleményünk szerint a két legfontosabb termékünk (a fűnyíró és a betonkeverő) sikerének az alapja, hogy a gyártásban a saját gyártású kiváló minőségű indukciós elektromotorainkat használjuk. A gyártásunkra jellemző, hogy a termékeinkhez szinte minden alkatrészt magunk állítunk elő. Ennek megfelelően a két üzemben jó néhány technológiai terület található. Ilyenek pl.: présüzem, alumínium öntöde, forgácsolás, tekercselő üzem, impregnálás, motorszerelés, műanyag fröccsöntő üzem, hegesztő üzem, porfestő üzem és a végszerelés. Az alkatrészek ilyen nagy arányú házon belüli gyártása, nagyfokú függetlenséget jelent a gyártásban és jelentős rugalmasságot biztosít a vevőink kiszolgálásánál. Ez a rugalmasság az egyik legfontosabb fegyverünk a konkurenseinkkel szemben.
  Gyártási volumenünk az elmúlt években folyamatosan nőtt, elsősorban a fűnyíró gyártás területén. 2016-ban mintegy 140.000 db elektromos fűnyíró gépet gyártottunk és értékesítettünk. Ez leginkább annak köszönhető, hogy alacsony áron de, megbízható jó minőségű termékeket állítunk elő. Ezen kívül, mint európai gyártók, jobb szállítási és fizetési feltételeket tudunk kínálni a partnereinknek, mint a konkurenseink. Terveink szerint a következő években tovább bővítjük a szortimentünket és szeretnénk tovább terjeszkedni az európai piacokon. Reméljük, hamarosan Önt is a partnereink között köszönthetjük.

Agrimotor katalógus 2017